Om

Lone Michelsen


Kenny Drews Vej 87 st th

2450 København SV

Lone@michelsenkommunikation.com

Mobil 3126 1562


Uddannet grafonom fra Grafisk Højskole
og uddannet journalist ved journalisthøj-skolen i Århus.


Kommunikationsrådgiver for en række private virksomheder og offentlige organisationer.


Specialeområder er projekter og kampagner fra start til slut. Planlægning og rådgivning. Tekst og eksekvering af kundemagasiner, nyhedsbreve, intern og ekstern kommunikation, medarbejderblade, hjemmesider, marketingarbejde, grafisk design og grafisk produktion.


Indenfor de seneste år en omfattende podcast-produktion i Spodcast.dk samt planlægning og afvikling af diverse konferencer og temamøder om vold i etniske minoritetsmiljøer.

 

 

CV

født 19572015 -

Selvstændig i Michelsen Kommunikation


Etablering af Spodcast.dk sammen med journalist og kommunikationsrådgiver Jette Friis O’Broin sideløbende med selvstændig virksomhed.

Spodcast.dk producerer podcast, konferencer og informationskampagner til ud­satte grupper. Større projekter som MERANTIS og SEMVITAS med finansiering fra Offerfonden


2004 - 2014

Partner i kommunikationsbureauet vinkel+co


1986 - 2004

Selvstændig grafisk virksomhed


1980 - 1986

Ansat på dagblad, reklamebureauer og forlag

Glæden

"At glæde sig til sin arbejdsdag hver morgen er ikke alle forundt. Jeg er én af de heldige, for jeg har fået de behageligste kunder og de sjoveste jobs. At få mine kunder til at flytte sig i den rigtige retning, at markedsføre deres produkter, at møde interessante mennesker og fortælle deres historier, synes jeg, er det fedeste i verden."