Referencer

UDVALGTE REFERENCER

Rigshospitalet

Klinik for Rygmarvsskader

På Klinik for Rygmarvsskader har en forsknings-arbejdsgruppe udviklet beslutningsstøtteværktøjer, der hjælper patienterne med at tage store og konsekvenstunge valg af urinvejskateter. Patienterne er mennesker i alle aldre, der af forskellige årsager for nyligt er blevet kørestolsbrugere.


Opgaven udmøntede sig i tekst, skemaer og grafik til to værktøjer: "Planlægning af weekend hjemme" og "Valg af blæretømnings-metode" til mænd og kvinder.


Faktuel viden, patientens muligheder samt tips og tricks har vi søgt at præsentere på en seriøs, værdig og overskuelig måde, der giver patienten optimale forudsætninger for i samarbejde med sundhedsprofesionelle at træffe det rigtige valg.

Sv. Michelsen

Chokolade


Som freelance-marketingansvarlig for Sv. Michelsen Chokolade er opgaverne marketingstrategi, planlægning og implementering, grafisk design og produktion af POS materialer, butiksindretning, foto, tekster, PR og rådgivning


Det er en stor tilfredsstillelse af arbejde med et kvalitetsprodukt som håndlavet og Fairtrade chokolade.


At kunne følge produktet på fabrikken fra kakaonibs til håndopsprøjtede flødeboller og håndlavet fyldt chokolade og dragé giver mening.


Jeg holder meget af at hjælpe med udbrede den gode historie om Fairtrade og bæredygtigt håndlavet chokolade.


Når produktet er i orden, er det ikke vanskeligt at fortælle den gode historie.

Juliana

Drivhuse


Den største drivhusproducent i landet er Juliana drivhuse i Odense.


Opgaven er at styrke målgruppens lyst til at dyrke både planterne og familien i et drivhus i haven, på altanen eller på stenbroen.


Familiens nye wellness rum.


Løsningen er landsdækkende annoncer, magasinannoncer og annoncer for producenten Juliana og for  drivhuscentrene i Odense og Brøndby.